Actueel

Mededelingen

 • Inloopavond Het Groene Woud

  (17-04-2014)

  De derde fase van nieuwbouwwijk Het Groene Woud is gestart. In deze fase worden 52 betaalbare starterswoningen en woningen in het middensegment gebouwd. 

  Meer info
 • Studiecentrum Cultuurhuis gesloten tussen 28 april en 5 mei

  (17-04-2014)

  In verband met Bevrijdingsdag en de schoolvakantie is het studiecentrum in het Cultuurhuis tussen 28 april en 5 mei gesloten.

  Meer info
 • Elf Woudenbergers ontvangen de Nederlandse nationaliteit

  (17-04-2014)

  Op woensdag 16 april ontvingen elf inwoners van Woudenberg officieel het Nederlandse staatsburgerschap. Tijdens de ceremonie in het gemeentehuis reikte burgemeester Cnossen het Koninklijk Besluit tot naturalisatie uit.

  Meer info
 • Ierse klusjesmannen actief in Woudenberg

  (17-04-2014)

  In Woudenberg zijn personen actief die huis-aan-huis diensten aanbieden. Diensten die zij aanbieden zijn bijvoorbeeld het reinigen van uw tuintegels, pui of dak. De gemeente Woudenberg stelt hiervoor een vergunning verplicht. Er is geconstateerd dat er personen zonder vergunning actief zijn. Deze personen vragen u meestal om een voorschot. Wanneer zij het voorschot ontvangen hebben, voeren ze de werkzaamheden niet meer uit. U betaald dus zonder dat de dienst geleverd wordt. Hieronder vindt u een aantal tips om financiële schade te voorkomen.

  Meer info
 • Inspraak nieuw gezondheidsbeleid

  (15-04-2014)

  De gemeente Woudenberg stimuleert een gezonde leefstijl en heeft daarom een nieuw gezondheidsbeleid opgesteld voor de periode 2014-2017. Woudenbergers kunnen van 15 april t/m 26 mei hun mening geven over dit nieuwe beleid.

  Meer info
 • GBW en CDA verder als coalitie

  (11-04-2014)

  Na meerdere gespreksrondes maken Gemeentebelangen Woudenberg (GBW) en Christendemocratisch Appèl (CDA) bekend samen verder te gaan als coalitiepartners in Woudenberg. Dit zijn dezelfde partijen als de afgelopen vier jaar. Het belang van continuïteit gaf uiteindelijk de doorslag.

  Meer info
 • Herdenking 4 mei wordt een Woudenbergse coproductie

  (11-04-2014)

  Vanaf dit jaar organiseren de gemeente Woudenberg en Stichting Oranjecomité de Dodenherdenking op 4 mei samen. Met meer Woudenbergers in de organisatie willen beide partijen een echt Woudenbergs programma neerzetten door bijvoorbeeld vaker zangkoren en predikanten uit te nodigen. De herdenking vindt op zondag 4 mei 2014 plaats in de dorpskerk in Woudenberg en aansluitend bij het herdenkingsmonument bij de begraafplaats.

  Meer info
 • Lever uw oude kleding en schoenen in

  (10-04-2014)

  Lever tussen 10 april t/m 23 mei uw oude kleding en schoenen in op het gemeentehuis. U vindt bij de receptie een box van ReShare (Het Leger des Heils).

  Meer info
 • Voorkom brand tijdens uw vakantie

  (04-04-2014)

   De vakantie staat weer voor de deur. Voorkom brand in uw tent, caravan, camper of boot. Hieronder vind u een aantal aandachtspunten voor uw vakantie.

  Meer info
 • Woudenbergse inwoners houden hun wijk schoon

  (31-03-2014)

  Inwoners van Woudenberg staken afgelopen zaterdag de handen uit de mouwen tijdens Landelijke Opschoondag 2014. Op diverse plaatsen in het dorp hebben vrijwilligers zwerfafval opgeruimd, zoals blikjes, flesjes, glasscherven en snoeppapiertjes.

  Meer info
 • Woudenberg actief tijdens NLDoet

  (24-03-2014)

  Woudenberg kwam in beweging tijdens NLDoet. Tijdens dit initiatief van het Oranjefonds steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. In Woudenberg is veel vraag naar vrijwilligers. Burgemeester en wethouders gaven vrijdag het goede voorbeeld. Burgemeester Cnossen en wethouder Gijs de Kruif hielpen zaterdag in de tuinen van Reinaerde en de Moriahoeve Wethouder Pieter de Kruif hielp mee met het schilderen van de ontvangstruimte op de zorgboerderij de Breehoef.

  Meer info
 • RSS
Lees deze pagina voor