Actueel

Mededelingen

 • Kom in Franse sferen tijdens de opening van de herstelde Post van Lambalgen op 12 september

  (22-08-2014)

  Op vrijdag 12 september 2014 opent wethouder Gijs de Kruif samen met gedeputeerde Mariëtte Pennarts de herstelde Post van Lambalgen aan de Grebbelinie. Inwoners uit de regio Woudenberg, jong en oud, zijn hierbij van harte welkom van 9:30 uur tot ongeveer 11:00 uur.

  Meer info
 • Via welke kanalen wilt u met de gemeente communiceren?

  (04-08-2014)

  De gemeente is er voor veel verschillende zaken. Van het ophalen van huisvuil tot het besluit om een straat opnieuw in te richten. U hebt als inwoner van Woudenberg veel te maken met de gemeente als het gaat om zaken als het aanvragen van een vergunning of  het vernieuwen van uw rijbewijs. Uit onderzoek blijkt dat veel Woudenbergers online actief zijn. Wilt u ook online met de gemeente communiceren of geeft u toch de voorkeur aan een telefoontje of een bezoek aan het loket? Laat het de gemeente weten door het invullen van een vragenlijst. Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan.

 • Zorgaanbieders in Wmo en Jeugdzorg: dien voor 1 september 2014 uw offerte in

  (04-08-2014)

  Zorgaanbieders en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) die zorg of ondersteuning verlenen kunnen tot 1 september 2014 een offerte indienen voor de jeugdzorg en Wmo. Namens de gemeente Woudenberg is de gemeente Amersfoort gestart met de inkoop van deze zorg. Op www.amersfoort.nl/sociaaldomein staat alle  informatie over de inkoopprocedure en het uitbrengen van een offerte.

  Meer info
 • Strengere controles om alcoholmisbruik bij jongeren te voorkomen

  (21-07-2014)

  Welke gezondheidsrisico’s lopen jongeren onder de 18 jaar bij het gebruik van alcohol? Op welke manier kan de gemeente samen met de horeca alcoholmisbruik voorkomen? Hoe zorgt de gemeente ervoor dat de drank- en horecawet nageleefd wordt? Dit zijn enkele voorbeelden van onderwerpen uit het preventie- en handhavingsplan dat de gemeenteraad op 10 juli 2014 heeft vastgesteld.

  Meer info
 • Toets alleen 14033 om de gemeente te spreken

  (03-07-2014)

  De gemeente gebruikt het vijf-cijferige telefoonnummer 14033. Het nummer is onderdeel van een landelijke overheidscampagne die als doel heeft om de dienstverlening van gemeenten te verbeteren. Het 14+netnummer, voor Woudenberg 033, zorgt er voor dat burgers niet meer hoeven te zoeken naar het telefoonnummer. Al is het vijf-cijferige nummer nog wel even wennen.

  Meer info
 • Maak online 24 uur per dag uw afspraak

  (11-06-2014)

  Vanaf nu is het mogelijk om via onze website direct een afspraak te maken  voor het aanvragen van bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of vergunning. U kunt nu een afspraak maken wanneer het u uitkomt. U hoeft niet meer te bellen. Na het maken van de afspraak ontvangt u op uw e-mailadres een bevestiging van de afspraak. Zodra u die hebt ontvangen is de tijd voor u gereserveerd. Heeft u vragen over de online agenda? Stuur dan een e-mail naar postbus@gemwoudenberg.nl of bel 14033 (toets alleen deze vijf cijfers in).

 • Spreekuur voor financiële problemen

  (09-05-2014)

  Voor professionele hulp bij financiële moeilijkheden kunnen Woudenbergers  terecht bij Lilian Kooistra van PLANgroep.  Zij werkt in opdracht van de Gemeente Woudenberg en volgde in maart haar voorganger  Sanne Born op. Samen met de inwoner gaat Lilian Kooistra op zoek naar een oplossing voor de eventuele financiële problemen.

  Meer info
 • RSS
Lees deze pagina voor